Carlos-barraza-logo-50

Політика конфіденційності

Відповідно до положень Федерального закону “Про захист персональних даних, що знаходяться у володінні приватних осіб”, це ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ надається на наступних умовах:

Відповідає за використання та захист персональних даних:
Це Карлос Альберто Барраса Лопес, адреса: Calle Internacional # 3301, в центрі Agua Prieta, Сонора, поштовий індекс 84240. Наш відділ персональних даних знаходиться за вищевказаною адресою, який відповідає за обробку запитів Headlines.

Запитувані дані
Ми збираємо такі персональні дані: Прізвище, ім’я, дата народження, стать, адреса, контактні номери телефонів, федеральний реєстр платників податків, адреса, електронна пошта, інформація про способи оплати (банківські, кредитні або дебетові картки), яку ви надаєте особисто або за допомогою будь-яких інших електронних, оптичних, звукових, візуальних засобів або за допомогою будь-якої іншої технології.

Збір даних здійснюється Carlos Alberto Barraza López добросовісно і з цієї причини передбачає, що вони є правдивими, правильними, повними та ідентифікують власника, який їх надає та/або надає, тому власник несе відповідальність за те, щоб дані, які він надає Carlos Alberto Barraza López, відповідали таким характеристикам та оновлювалися за необхідності. Аналогічно, Карлос Альберто Барраса Лопес залишає за собою право здійснювати дії, які він вважає за потрібне, у разі фальсифікації даних.

Конфіденційні персональні дані:
Carlos Alberto Barraza López не збирає конфіденційні персональні дані.

Цілі обробки даних:
Персональні дані, які збирає Carlos Alberto Barraza López, необхідні і використовуються для дотримання теперішніх або майбутніх правовідносин, а саме для наступних цілей:

Надайте товар або послугу, передбачену контрактом.
Моніторинг ділових відносин і, за необхідності, будь-яких проблем, що виникли щодо замовлень та/або доставки товарів.
Дотримання умов, обумовлених під час купівлі та/або підписання договору. Аналогічно, ваші персональні дані можуть бути використані для цілей, викладених нижче, слід зазначити, що у вас є 5 днів для того, щоб висловити свою відмову від їх обробки:
Розкажіть про наші акції
Надавати інформацію про різні статті, продукти, які ми продаємо
Виконання законних вимог компетентних органів.
Використання, обмеження та розкриття:
Всі персональні дані обробляються відповідно до правил конфіденційності, оскільки ви, як їх власник, маєте право на обмеження використання та розголошення, а також відкликати свою згоду, що може зробити їх дійсними відповідно до процедури, зазначеної в документі, який знаходиться в кінці цього повідомлення про конфіденційність.

Права ARCO (доступ, виправлення, скасування та заперечення)
Ви маєте право отримати доступ до своїх персональних даних, які ми маємо, а також виправити їх, якщо вони є неточними або неповними, скасувати їх, якщо ви вважаєте, що вони не потрібні для жодної з цілей, зазначених у цьому повідомленні про конфіденційність, заперечувати проти обробки, маючи на увазі, що ви можете зробити їх дійсними відповідно до процедури, зазначеної в документі в кінці цього повідомлення про конфіденційність.

Передача даних
Carlos Alberto Barraza López може передавати ваші персональні дані своїм афілійованим особам або дочірнім компаніям, які ідентифіковані або пов’язані з брендом “BarrazaCarlos”, а також уповноваженим дистриб’юторам та/або стороннім постачальникам послуг, з якими він має правові відносини, а також національним або іноземним третім особам, для досягнення будь-якої з вищезазначених цілей. Треті особи та одержувачі персональних даних мають такі ж зобов’язання та/або відповідальність, як і Карлос Альберто Барраса Лопес, відповідно до положень цього повідомлення про конфіденційність.

Якщо ви не висловите свою відмову від передачі ваших персональних даних, буде вважатися, що ви надали свою мовчазну і явну згоду на це. Я не даю згоди на передачу моїх персональних даних.

Захист
Безпека та конфіденційність даних, які користувачі надають при укладанні договору на надання послуг або при купівлі товару в Інтернеті, буде захищена захищеним сервером за протоколом Secure Socket Layer (SSL), таким чином, що дані, які надсилаються, будуть передаватися в зашифрованому вигляді для забезпечення вашої безпеки. Щоб переконатися, що ви перебуваєте в захищеному середовищі, переконайтеся, що при вході в систему на панелі навігації з’являється символ S. Приклад: https: // Однак, незважаючи на те, що з кожним днем з’являються все більш безпечні інструменти, захист даних, що надсилаються через Інтернет, не може бути гарантований на 100 відсотків, тому після їх отримання буде зроблено все можливе для захисту інформації.

Вкрай важливо, щоб ваша ключова особиста інформація, така як номер кредитної картки та пароль, зберігалася в безпечному місці і нікому не передавалася. Крім того, завжди завершуйте сеанс і закривайте браузер, коли завершуєте покупки на сайті www.barrazacarlos.com. Таким чином, ви не дасте третім особам можливість вносити зміни до вашої особистої інформації та розміщувати замовлення від вашого імені. Це особливо важливо, якщо ви переглядаєте веб-сторінки на громадському комп’ютері.

Використання файлів cookie
Файли cookie – це фрагменти інформації, які зберігаються на жорсткому диску відвідувача веб-сторінки через його браузер. Вони використовуються для визначення вподобань користувачів, які звертаються до електронного порталу (www.barrazacarlos.com), а також для відстеження певної поведінки чи діяльності. Файли cookie дозволяють розпізнавати користувачів, визначати обрану ними смугу пропускання, виділяти найбільш важливу інформацію, розраховувати розмір аудиторії та вимірювати деякі параметри трафіку.

Можливо, ви вирішите не зберігати файли cookie на своєму комп’ютері, налаштувавши браузер на їх видалення, сповіщення про те, що файл cookie буде збережено, або на автоматичне блокування.

Скасувати підписку на електронну розсилку
Користувачі, зареєстровані на електронну розсилку, можуть отримувати максимум 4 листи на тиждень. Користувачі, які бажають припинити отримувати нашу електронну розсилку, можуть натиснути на посилання “Скасувати підписку”, яке інтегровано з усіма електронними розсилками, що надсилаються barrazacarlos.com, щоб не отримувати майбутні повідомлення.

Надання та відкликання згоди
Якщо ви не висловите свою незгоду на обробку та/або передачу ваших персональних даних відповідно до встановлених цілей, буде вважатися, що ви дали на це свою мовчазну згоду. Ви також поінформовані про те, що в будь-який час можете відкликати згоду, надану в цьому повідомленні, для чого необхідно виконати процедуру, зазначену в документі в кінці цього повідомлення про конфіденційність.

Зміни до Повідомлення про конфіденційність
Карлос Альберто Барраза Лопес може будь-коли змінити цю заяву про конфіденційність, про що буде повідомлено на нашому веб-сайті www.barrazacarlos.com.

Контактна інформація служби підтримки
Тел. (633) 1212137

Електронна пошта: [email protected]

Дата останнього оновлення 09.09.2021

Влада
Якщо користувач вважає, що його права щодо захисту персональних даних були порушені, він має право звернутися до відповідного органу для захисту своїх прав. Уповноваженим органом є Національний інститут з питань прозорості, доступу до інформації та захисту персональних даних (INAI), веб-сайт якого знаходиться за адресою: www.inai.org.mx.