Privacybeleid

In overeenstemming met de bepalingen van de Federale wet inzake de bescherming van persoonsgegevens in het bezit van private partijen, wordt deze PRIVACY NOTICE in de volgende bewoordingen beschikbaar gesteld:

Verantwoordelijk voor het gebruik en de bescherming van persoonsgegevens:
Hij is Carlos Alberto Barraza López met adres Calle Internacional # 3301, in het Agua Prieta Center, Sonora, postcode 84240. Op het hierboven vermelde adres is onze afdeling Persoonsgegevens gevestigd, die verantwoordelijk is voor de behandeling van de verzoeken van de Headlines.

Gevraagde gegevens
De verzamelde persoonsgegevens zijn: Volledige naam, geboortedatum, geslacht, adres, contacttelefoonnummers, federaal belastingplichtigenregister, adres, e-mail, informatie over betaalmethoden (bank, krediet- of debetkaarten) die u persoonlijk of via andere elektronische, optische, geluids- of visuele middelen of via een andere technologie verstrekt.

Het verzamelen van gegevens door Carlos Alberto Barraza López gebeurt te goeder trouw en wordt daarom verondersteld waarheidsgetrouw, juist en volledig te zijn en de eigenaar die ze verstrekt te identificeren; het is dus de verantwoordelijkheid van de eigenaar dat de gegevens die hij aan Carlos Alberto Barraza López verstrekt aan deze kenmerken voldoen en indien nodig worden bijgewerkt. Evenzo behoudt Carlos Alberto Barraza López zich het recht voor om in geval van vervalsing van gegevens de maatregelen te nemen die zij passend acht.

Gevoelige persoonlijke gegevens:
Carlos Alberto Barraza López verzamelt geen gevoelige persoonsgegevens.

Doeleinden van de gegevensverwerking:
De persoonsgegevens die Carlos Alberto Barraza López verzamelt zijn noodzakelijk en worden gebruikt om te voldoen aan de huidige of toekomstige rechtsverhouding, zijnde voor de volgende doeleinden:

het contractueel overeengekomen goed of de contractueel overeengekomen dienst te leveren.
Toezicht op de zakenrelatie en, in voorkomend geval, elk probleem dat zich heeft voorgedaan in verband met bestellingen en/of levering van artikelen.
Naleving van de voorwaarden die bij de aankoop en/of ondertekening van het contract zijn bedongen. Evenzo kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de doeleinden die hieronder worden uiteengezet, met dien verstande dat u over een termijn van 5 dagen beschikt om uw weigering tot behandeling kenbaar te maken:
Maak onze promoties bekend
Informatie te verschaffen over de verschillende artikelen en producten die wij verkopen
Voldoen aan wettelijke eisen van bevoegde autoriteiten.
Gebruik, beperking en openbaarmaking:
Alle persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld, waarbij u als eigenaar het recht heeft op beperking van gebruik en openbaarmaking, alsmede het recht om uw toestemming in te trekken, waardoor ze geldig kunnen worden volgens de procedure die is aangegeven in het document dat te vinden is aan het eind van deze privacyverklaring.

ARCO-rechten (toegang, rectificatie, annulering en verzet)
U hebt het recht van toegang tot uw persoonsgegevens waarover wij beschikken, evenals het recht om deze te corrigeren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze te annuleren indien u van mening bent dat ze niet nodig zijn voor een van de doeleinden aangegeven in deze privacyverklaring, u te verzetten tegen de behandeling, zijnde dat u ze geldig kunt maken volgens de procedure aangegeven in het document aan het einde van deze privacyverklaring.

Gegevensoverdracht
Carlos Alberto Barraza López kan uw persoonsgegevens doorgeven aan zijn filialen of dochterondernemingen die geïdentificeerd zijn of geassocieerd worden met het merk “BarrazaCarlos”, alsook aan erkende distributeurs en/of derde dienstverleners met wie het een wettelijke relatie heeft, alsook aan nationale of buitenlandse derden, het voorgaande om te voldoen aan een van de bovenvermelde doeleinden. Derden en ontvangers van persoonsgegevens hebben dezelfde verplichtingen en/of verantwoordelijkheden als Carlos Alberto Barraza López in overeenstemming met de bepalingen van deze privacyverklaring.

Indien u niet uitdrukkelijk weigert dat uw persoonsgegevens worden doorgegeven, wordt ervan uitgegaan dat u daartoe stilzwijgend en uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven. Ik geef geen toestemming voor de overdracht van mijn persoonsgegevens.

Bescherming
De veiligheid en vertrouwelijkheid van de gegevens die gebruikers verstrekken bij het sluiten van een contract voor een dienst of het online kopen van een product, worden beschermd door een beveiligde server volgens het SSL-protocol (Secure Socket Layer), zodat de verzonden gegevens gecodeerd worden verzonden om uw veiligheid te waarborgen. Om te verifiëren dat u zich in een beveiligde omgeving bevindt, controleert u of er een S verschijnt in de navigatiebalk wanneer u inlogt. Voorbeeld: https: // Ondanks het feit dat er elke dag veiliger hulpmiddelen komen, kan de bescherming van gegevens die via het internet worden verzonden, niet voor 100 procent worden gegarandeerd, dus na ontvangst zal alles in het werk worden gesteld om de informatie veilig te stellen.

Het is uiterst belangrijk dat uw belangrijkste persoonlijke informatie, zoals uw creditcardnummer en wachtwoord, op een veilige plaats wordt bewaard en met niemand wordt gedeeld. Beëindig ook altijd uw sessie en sluit de browser af wanneer u klaar bent met uw aankopen op www.barrazacarlos.com, op deze manier voorkomt u dat derden toegang hebben om wijzigingen aan te brengen in uw persoonlijke gegevens en bestellingen te plaatsen onder uw naam. Dit is vooral een prioriteit als u op een openbare computer surft.

Gebruik van cookies
Cookies zijn stukjes informatie die via de browser op de harde schijf van de bezoeker van een webpagina worden opgeslagen. Ze worden gebruikt om de voorkeuren te bepalen van gebruikers die het elektronische portaal (www.barrazacarlos.com) bezoeken, en om bepaalde gedragingen of activiteiten te volgen. Cookies maken het mogelijk gebruikers te herkennen, de door hen gekozen bandbreedte te detecteren, de belangrijkste informatie te identificeren, de omvang van het publiek te berekenen en een aantal verkeersparameters te meten.

Het is mogelijk dat u ervoor kiest dat u geen cookie op uw computer wilt opslaan door uw browser zo in te stellen dat deze wordt verwijderd, of dat u een bericht krijgt wanneer een cookie wordt geplaatst, of dat deze automatisch wordt geblokkeerd.

Uitschrijven uit de elektronische nieuwsbrief
Gebruikers die voor de elektronische nieuwsbrief zijn ingeschreven, kunnen maximaal 4 e-mails per week ontvangen. Gebruikers die willen stoppen met het ontvangen van onze elektronische nieuwsbrief kunnen klikken op de “Uitschrijven” link, die geïntegreerd is in alle elektronische nieuwsbrieven die door barrazacarlos.com verstuurd worden, om toekomstige berichten niet meer te ontvangen.

Aanvaarding en herroeping van toestemming
Indien u zich niet uitspreekt tegen de verwerking en/of doorgifte van uw persoonsgegevens overeenkomstig de vastgestelde doeleinden, wordt ervan uitgegaan dat u daartoe stilzwijgend uw toestemming hebt verleend. Tevens wordt u ervan in kennis gesteld dat u de in deze kennisgeving verleende toestemming op elk moment kunt intrekken, waarbij u de procedure dient uit te voeren die in het document aan het einde van deze privacyverklaring is aangegeven.

Wijzigingen in de privacyverklaring
Deze privacyverklaring kan te allen tijde door Carlos Alberto Barraza López worden gewijzigd. Van deze wijzigingen zal mededeling worden gedaan via onze website www.barrazacarlos.com.

Contactgegevens klantenservice
Tel. (633) 1212137

Email: carlos@barrazaenterprises.com

Datum laatste bijwerking 09/09/2021

Autoriteit
Indien de gebruiker van mening is dat zijn rechten met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens zijn geschonden, heeft hij het recht zich tot de bevoegde instantie te wenden om de uitoefening daarvan te verdedigen. De autoriteit is het Nationaal Instituut voor Transparantie, Toegang tot Informatie en Bescherming van Persoonsgegevens (INAI), met de volgende website: www.inai.org.mx.