Carlos-barraza-logo-50

Politica de confidențialitate

În conformitate cu prevederile Legii federale privind protecția datelor cu caracter personal deținute de persoane private, această NOTĂ DE CONFIDENȚIALITATE este pusă la dispoziție în următorii termeni:

Responsabil pentru utilizarea și protecția datelor cu caracter personal:
El este Carlos Alberto Barraza López, cu adresa Calle Internacional # 3301, în Agua Prieta Center, Sonora, Cod poștal 84240. Departamentul nostru de date cu caracter personal este situat la adresa descrisă mai sus, care este responsabil pentru procesarea cererilor titlurilor.

Date solicitate
Datele cu caracter personal colectate sunt: Numele și prenumele, Data nașterii, Sexul, Adresa, Numerele de telefon de contact, Registrul Federal al Contribuabililor, Adresa, Email, Informații privind metodele de plată (carduri bancare, de credit sau de debit) pe care le furnizați personal sau prin orice alte mijloace electronice, optice, sonore, vizuale sau prin orice altă tehnologie.

Colectarea datelor efectuată de Carlos Alberto Barraza López este de bună credință și, din acest motiv, se presupune că acestea sunt adevărate, corecte, complete și identifică proprietarul care le furnizează și/sau le pune la dispoziție, astfel încât este responsabilitatea proprietarului ca datele pe care le furnizează lui Carlos Alberto Barraza López să fie conforme cu aceste caracteristici și să fie actualizate după cum este necesar. În mod similar, Carlos Alberto Barraza López își rezervă dreptul de a exercita acțiunile pe care le consideră adecvate în cazul falsificării datelor.

Date personale sensibile:
Carlos Alberto Barraza López nu colectează date personale sensibile.

Scopurile prelucrării datelor:
Datele cu caracter personal pe care Carlos Alberto Barraza López le colectează sunt necesare și sunt utilizate pentru a respecta raportul juridic prezent sau viitor, în următoarele scopuri:

Furnizarea bunului sau serviciului contractat.
Monitorizarea relației de afaceri și, dacă este cazul, a oricărei probleme apărute în legătură cu comenzile și/sau livrarea articolelor.
Respectarea termenilor și condițiilor stipulate la momentul achiziției și/sau semnării contractului. De asemenea, datele dvs. personale pot fi utilizate în scopurile stabilite mai jos, cu mențiunea că aveți la dispoziție o perioadă de 5 zile pentru a vă exprima refuzul de a le trata:
Faceți cunoscute promoțiile noastre
Furnizarea de informații cu privire la diferitele articole, produse pe care le comercializăm
Să îndeplinească cerințele legale ale autorităților competente.
Utilizare, limitare și divulgare:
Toate datele cu caracter personal sunt tratate în conformitate cu regulile de confidențialitate, fiindcă dumneavoastră, în calitate de proprietar al acestora, aveți dreptul la limitarea utilizării și dezvăluirii, precum și la revocarea consimțământului dumneavoastră, ceea ce le poate face valabile în conformitate cu procedura indicată în documentul care se găsește la sfârșitul acestei note de confidențialitate.

Drepturile ARCO (acces, rectificare, anulare și opoziție)
Aveți dreptul de a avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le deținem, precum și de a le rectifica în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete, de a le anula atunci când considerați că nu sunt necesare pentru oricare dintre scopurile indicate în această notă de confidențialitate, de a vă opune tratamentului, putând să le faceți valabile conform procedurii indicate în documentul de la sfârșitul acestei note de confidențialitate.

Transfer de date
Carlos Alberto Barraza López poate transfera datele dumneavoastră cu caracter personal afiliaților sau filialelor sale care sunt identificate sau asociate cu marca „BarrazaCarlos”, precum și distribuitorilor autorizați și/sau terților furnizori de servicii cu care are o relație legală, precum și terților naționali sau străini, toate acestea pentru a îndeplini oricare dintre scopurile menționate mai sus. Terții și destinatarii de date cu caracter personal au aceleași obligații și/sau responsabilități ca și Carlos Alberto Barraza López în conformitate cu prevederile prezentei note de confidențialitate.

În cazul în care nu vă exprimați refuzul de a vă transfera datele cu caracter personal, se va înțelege că v-ați dat acordul tacit și expres în acest sens. Nu sunt de acord cu transferul datelor mele personale.

Protecție
Securitatea și confidențialitatea datelor pe care utilizatorii le furnizează atunci când contractează un serviciu sau cumpără un produs online vor fi protejate de un server securizat prin protocolul Secure Socket Layer (SSL), în așa fel încât datele trimise vor fi transmise criptate pentru a asigura protecția dumneavoastră. Pentru a verifica dacă vă aflați într-un mediu protejat, asigurați-vă că, atunci când vă conectați, apare un S în bara de navigare. Exemplu: https: // Cu toate acestea, și în ciuda faptului că dispunem de instrumente tot mai sigure pe zi ce trece, protecția datelor trimise pe internet nu poate fi garantată 100%, așa că, odată primite, se va face tot posibilul pentru protejarea informațiilor.

Este extrem de important ca informațiile dvs. personale cheie, cum ar fi numărul cardului de credit și parola, să fie păstrate într-un loc sigur și să nu fie împărtășite nimănui. De asemenea, încheiați întotdeauna sesiunea și închideți browserul atunci când terminați cumpărăturile pe www.barrazacarlos.com, în acest fel veți împiedica accesul terților de a modifica informațiile dumneavoastră personale și de a plasa comenzi în numele dumneavoastră. Aceasta este o prioritate mai ales dacă navigați pe un computer public.

Utilizarea cookie-urilor
Cookie-urile sunt bucăți de informații care sunt stocate pe hard disk-ul vizitatorului unei pagini web prin intermediul browserului acestuia. Acestea sunt utilizate pentru a determina preferințele utilizatorilor care accesează portalul electronic (www.barrazacarlos.com), precum și pentru a urmări anumite comportamente sau activități. Cookie-urile permit recunoașterea utilizatorilor, detectarea lățimii de bandă pe care au selectat-o, identificarea celor mai importante informații, calcularea dimensiunii audienței și măsurarea unor parametri de trafic.

Este posibil să alegeți să nu doriți să stocați un modul cookie pe computerul dvs. prin setarea browserului dvs. pentru a le șterge sau pentru a vă notifica atunci când urmează să fie depus un cookie sau pentru a le bloca automat.

Dezabonarea de la buletinul informativ electronic
Utilizatorii înregistrați pentru buletinul informativ electronic pot primi maximum 4 e-mailuri pe săptămână. Utilizatorii care doresc să nu mai primească buletinul nostru electronic pot face clic pe link-ul „Dezabonare”, care este integrat în toate buletinele electronice trimise de barrazacarlos.com pentru a nu mai primi mesaje viitoare.

Acceptarea și revocarea consimțământului
În cazul în care nu vă exprimați opoziția față de prelucrarea și/sau transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu scopurile stabilite, se va înțelege că v-ați dat consimțământul tacit în acest sens. De asemenea, vă informăm că în orice moment puteți revoca consimțământul acordat în această notă, fiind necesar să efectuați procedura indicată în documentul de la sfârșitul acestei note de confidențialitate.

Modificări ale notificării privind confidențialitatea
Această notă de confidențialitate poate fi modificată în orice moment de către Carlos Alberto Barraza López, iar modificările respective vor fi notificate prin intermediul site-ului nostru www.barrazacarlos.com.

Informații de contact pentru serviciul clienți
Tel. (633) 1212137

Email: [email protected]

Data ultimei actualizări 09/09/2021

Autoritatea
În cazul în care utilizatorul consideră că drepturile sale privind protecția datelor cu caracter personal au fost încălcate, acesta are dreptul de a se adresa autorității corespunzătoare pentru a-și apăra exercitarea. Autoritatea este Institutul Național pentru Transparență, Acces la Informație și Protecția Datelor cu Caracter Personal (INAI), site-ul acestuia este: www.inai.org.mx.