Carlos-barraza-logo-50

Landbot | Ușor de utilizat constructor de chatbot

Întreprinderile mici și mijlocii trebuie să înțeleagă astăzi că tehnologia este cel mai bun instrument dacă doresc ca afacerea lor să crească și, de asemenea, să fie mult mai ușoară, deoarece tehnologia facilitează aproape totul.

Astăzi vom vorbi despre Landbot, un constructor de chatbot ușor de utilizat.

Aflați în acest articol!

Scris de

This post is also available in: English

Cuprins

De ce ar trebui să folosească antreprenorii chatbots?

Modalitatea de facilitare a comunicării între clienți, cumpărători și furnizor sau antreprenor se dovedește a fi cea mai bună dintre alternative atunci când vine vorba de stabilirea unor canale de comunicare sigure și eficiente care să permită creșterea vânzărilor, facilitarea comunicării și înțelegerii etc.

Pentru a înțelege importanța și motivul pentru care antreprenorii ar trebui să creeze un chatbot, să vorbim despre internet.

Internetul ne-a obișnuit (pe cei mai mulți dintre noi) să avem o viteză de reacție remarcabilă dacă o comparăm cu cea din trecut, oferind un răspuns imediat și, de asemenea, foarte eficient.

Importanța celui mai bun software chatbot constă în faptul că este capabil să ofere o cantitate mare de informații despre îndoielile sau întrebările pe care le au clienții și toate acestea în foarte puține minute.

Aceștia facilitează comunicarea cu clienții și clarifică îndoielile care sunt constante într-un mod foarte rapid, folosind algoritmi de răspunsuri comune, dar concrete.

Acum, să analizăm discuțiile interpersonale, acestea sunt uneori frustrante între furnizori și utilizatori și necesită atât timp, cât și atenție.

Așadar, recenta proliferare a chat-urilor și a mesageriei a dus la apariția fenomenului recent numit platformă chatbot.

Contactele non-umane, sau chatbots, folosesc inteligența artificială și returnează rapid și ușor dialogurile generate de clienți sau consumatori.

Din punct de vedere tehnologic, constructorii de chatbots sunt soluții software eficiente și sunt concepute pentru a simula conversațiile umane, dar fără a fi nevoie ca antreprenorul sau proprietarul IMM-ului să fie în permanență atent la chat sau să răspundă la întrebări.

Inscription chatbot

Ce este Landbot?

Născută în Valencia, Spania, în 2015, Landbot este o soluție cloud care ajută întreprinderile mici și mijlocii să genereze sau să creeze site-uri web conversaționale, diferite pagini de destinație, sondaje despre produse și servicii, chatbots cu potențialii clienți și să îmbunătățească experiența interfeței cu utilizatorul și, prin urmare, ratele de conversie de-a lungul călătoriei clientului.

Această platformă bazată pe interfața cu utilizatorul (UI), într-un mod conversațional, face posibilă recrearea de către utilizatori a formularelor de generare a clienților.

Landbot include, de asemenea, un editor încorporat care permite și ajută la îmbunătățirea interacțiunii cu toți cei care sunt clienți.

Constructorii de Chatbot, cum ar fi Landbot, este un instrument excelent pentru a crea generarea de lead-uri.

Printre funcțiile sale principale putem evidenția sau menționa următoarele: dezvoltări incluse fără cod, chat-uri pe ecran, roboți pre-configurați, urmărirea și optimizarea datelor, analiza conversațiilor etc.

Landbot are majoritatea caracteristicilor populare ale constructorilor de chatboturi pentru mesagerie instantanee, pentru a face parte din sistemele complete de gestionare a relațiilor cu clienții.

Această platformă permite companiilor mici și mijlocii conversații chatbots care sunt disponibile în diferite formate, unele dintre acestea fiind pop-up-uri, widget-uri, chat-uri live etc.

Landbot este disponibil pentru landing pages, whatsapp sau aplicații de întreprindere, precum și prin intermediul unei interfețe de programare a aplicațiilor API.

Este Landbot o soluție actuală?

Landbot este o soluție tehnologică foarte eficientă și are multe domenii de utilizare, puterea sa este evidentă și, spre deosebire de un call center uman, chatbot-ul este disponibil 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi.

Acestea reprezintă o interacțiune rapidă, imediată și foarte confortabilă. Datorită acestui tip de software, este posibil să se cunoască gusturile și preferințele, precum și interesele, vârsta, limba și multe altele ale persoanelor care interacționează cu chatbotul.

Prin urmare, este destul de clar, în special pentru companiile mici și mijlocii, că utilizarea chatbots este imperativă, mai ales dacă sunt companii care aspiră să se ocupe de un număr mare de clienți sau consumatori.

În plus, acestea reprezintă un avantaj important la niveluri precum cel economic, deoarece evită angajarea de personal uman pentru această activitate.

Obținerea unui chatbot nu este nici costisitoare, nici complicată, astfel că în prezent sunt disponibile numeroase platforme care permit chiar și companiilor mici și mijlocii să creeze acest tip de serviciu în câțiva pași.

Cele mai multe companii mici și mijlocii preferă să integreze chatbots pe site-urile lor web pentru a obține o interacțiune imediată și mai simplificată cu clienții lor.

Dar ce este landbot și cum este folosit?

Avantajele utilizării Landbot

Landbot are o mulțime de caracteristici pozitive care pot fi folosite ca un avantaj atunci când se utilizează această aplicație, dar atunci când vorbim despre afaceri mici și mijlocii în plină expansiune putem spune că acest instrument este unul dintre cei mai buni aliați atunci când vine vorba de chatbot.

Odată ce tu, ca antreprenor, decizi să folosești un software de platformă de chatbot precum Landbot, atunci iei una dintre cele mai bune și mai profitabile decizii la nivel de business, ai ales, fără să știi, ușurința și eficiența, ceea ce îți face munca mult mai simplă fără a pierde din calitate.

Capacitatea de reacție a unui chatbot precum Landbot, face ca clientela dumneavoastră să se simtă încrezătoare și confortabilă, chiar dacă vorbiți cu o tehnologie artificială.

Mai multe despre crearea de conținut