Carlos-barraza-logo-50

7 beste Shopify paginabouwers apps in 2022

Beste Shopify-pagina-bouwers Apps
Geschreven door

At oprette en Shopify-butik kræver meget mere end blot at købe en webadresse, det kræver design, redigering, layout og endelig oprettelse af den.

Til dette formål har du brug for et professionelt webdesignteam og programmører for at få et Shopify-websted af høj kvalitet.

Hvis det ikke er muligt at få fat i sådanne fagfolk, kan du bruge Shopify builders, som giver dig alle de nødvendige værktøjer til layout og design af et websted.

Shopify har de bedste side builders eller builder-apps, der gør det nemmere at oprette og designe hjemmesider uden at skulle investere mange penge i uddannede fagfolk eller et digitalt marketingbureau.

Lær de bedste side builders til Shopify at kende, og vælg den, der passer bedst til dig.

Hvorfor bruge side builders på Shopify

Brug af en Shopify builder-app kan give en række fordele for dem, der lige er begyndt at bygge hjemmesider, eller for iværksættere, der ønsker at oprette deres hjemmeside, men som ikke har råd til at investere i webudviklere eller webdesignere.

Ud over at spare penge har side builders på Shopify app market følgende fordele for forskellige iværksættere og nybegyndere, der bygger hjemmesider.

Shopify side builders kan give dig alt det, du har brug for til at komme i gang med dit websted, så når du kender nogle af fordelene ved at bruge side builders, skal du vide, hvilke der er de bedste.

Pagefly

Pagefly logo

Shopify-appen PageFly er et værktøj, der gør det muligt for professionelle og nybegyndere at oprette et websted fra bunden og give det det det bedste design for at holde en onlinebutik i toppen af nichen.

PageFly tilbyder uendelige ressourcer, der giver dig mulighed for at optimere og opdatere dit websted i få trin.

Pagefly har et gratis abonnement til start med en Shopify builder til at oprette fantastiske sider i din e-handelsbutik.

Van de verschillende websites die je met PageFly kunt maken, kun je de volgende krijgen:

Med PageFly kan du designe den side, du har brug for, ved hjælp af skabeloner og værktøjer, der er fuldt opdateret og tilpasset til dine behov.

Desuden har du mulighed for at præsentere multimedieindhold, effekter som f.eks. timer eller prissammenligner, anmeldelser for at vise troværdigheden af tjenester og integrationer.

Automizely

automizely

Med en onlinebutik kan det at kunne automatisere din e-mail for at udføre e-mailmarkedsføring og øge konverteringen på dit websted være den ideelle løsning til at øge salget.

Dette og mange flere funktioner Automizely integration med Shopify butik, hjælper brugerne med at generere leads ved at automatisere udsendelse af e-mails.

Ud over dette tilbyder Automizely Page Builder Shopify-appen følgende værktøjer til sine brugere:

Ecomposer

Ecomposer shopify

Ecomposer er en af de bedste Shopify builders, og den har de nødvendige funktioner til at tilpasse Shopify-temaer.

Med Ecomposer side builder kan du få dit website på få minutter og helt efter dine ønsker.

Ecomposer kan de volgende soorten webpagina’s maken:

Ud over de vigtigste sider til dit websted præsenterer Ecomposer en bred vifte af ressourcer til at opdatere, designe og dekorere dit websted med en intuitiv editor, der guider dig fra det tema, du ønsker til dit websted.

Du kan designe enkelte elementer som f.eks. overskrifter, tekster, knapper, faner, billeder, gallerier, ikoner og andre elementer.

Unstack

unstack

Hjemmesider er det første indtryk af dit websted, så det er nødvendigt at have en hjemmeside med en beundringsværdig hastighed, så brugerne får en bedre oplevelse ved at surfe.

Unstack er en Shopify app-side builder, der hjælper dig med at skabe den bedste hjemmeside til dit website.

Med Unstack kan du oprette landingssider via de forskellige skabeloner og komponenter, der er optimeret til e-handelssider.

Door Unstack te downloaden kunt u profiteren van de volgende voordelen:

Plus u kunt alle sjablonen en componenten maken, gebruiken en aanpassen aan de schaal in de Marketing wereld.

Layouthub

layouthub

Side builder Shopify-appen Layouthub er svaret på alle iværksættere, der ønsker et professionelt websted, men uden at skulle bruge for meget tid på at designe og oprette et websted fra bunden.

Til dette formål præsenterer Layouthub en blok af præ-designede sider, som gør det lettere at oprette hjemmesider.

Med layouthub kan du oprette de forskellige typer af sider til dit websted, og de har deres egne funktioner, som adskiller dem fra andre Shopify-webstedsbyggere.

Gempages

Gempages logo

Blandt de bedste Shopify-side builders er Gempages en af de mest kendte og mest brugte af brugerne på grund af de mange værktøjer og den frihed, som programmet giver til at skabe websider.

Gempages guider dig til din smag og stil med en intuitiv editor, så du kan oprette den side, du har brug for.

Gempages er primært kompatibel med Shopify, hvor du kan skabe fantastiske designs, få foruddesignede layouts i biblioteket, skabeloner og dele til at tilpasse dit websted.

Shogun

Shogun

Shogun er en af de mest populære Shopify-byggere til Shopify-butikker.

Det vigtigste træk ved Shogun som Shopify-side builder er hastigheden af de sider, der oprettes med dette program, ud over at præsentere en venlig og brugervenlig platform, der tiltrækker begyndere og nybegyndere i oprettelsen og programmeringen af hjemmesider.

Med Shogun kan du designe alle de typer af sider, du har brug for, lige fra hjemmesider til salgsfremmende sider og landingssider, der vil hjælpe dig med at placere dit website.

Tilføj skabeloner, der er optimeret til brug på alle platforme, og integrer det bedste inden for webdesign.

Udnyt alle de fordele, som Shogun som Shopify-app giver alle brugere, ved at downloade programmet gratis fra onlinebutikken og vælge den betalingsplan, der passer bedst til dine behov.

Lad dig ikke stoppe af, at du ikke ved noget om sideopbygning, men brug en af de bedste Shopify-sideopbyggerne og få det bedste websted i nichen.

Meer over Shopify
Inhoudsopgave