Carlos-barraza-logo-50

Gizlilik Politikası

Özel Taraflarca Tutulan Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Federal Kanun hükümlerine uygun olarak, bu GİZLİLİK BİLDİRİMİ aşağıdaki şartlarda kullanıma sunulmuştur:

Kişisel verilerin kullanımı ve korunmasından sorumludur:
Kendisi Carlos Alberto Barraza López olup adresi Calle 17 #1327, Agua Prieta Center, Sonora, Posta Kodu 84269’dur. Kişisel Veri Departmanımız, yukarıda açıklanan adreste yer almakta olup, Başlıkların taleplerini işlemekten sorumludur.

Talep edilen veriler
Toplanan kişisel veriler şunlardır: Ad Soyad, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Adres, İrtibat Telefon Numaraları, Federal Vergi Mükellefleri Sicili, Adres, E-posta, Şahsen veya diğer elektronik, optik, sesli, görsel yollarla veya başka herhangi bir teknoloji aracılığıyla sağladığınız ödeme yöntemlerine (banka, kredi veya banka kartları) ilişkin bilgiler.

Carlos Alberto Barraza López tarafından gerçekleştirilen veri toplama iyi niyetlidir ve bu nedenle bunların gerçek, doğru, eksiksiz olduğunu ve bunları sağlayan ve/veya sağlayan sahibini tanımladığını varsayar, bu nedenle Carlos Alberto Barraza López’e sağladığı verilerin bu özelliklere uygun olması ve gerektiğinde güncellenmesi sahibinin sorumluluğundadır. Benzer şekilde, Carlos Alberto Barraza López, verilerin tahrif edilmesi durumunda uygun gördüğü eylemleri uygulama hakkını saklı tutar.

Hassas kişisel veriler:
Carlos Alberto Barraza López hassas kişisel veriler toplamaz.

Veri işleme amaçları:
Carlos Alberto Barraza López’in topladığı kişisel veriler, mevcut veya gelecekteki yasal ilişkiye uymak için gereklidir ve aşağıdaki amaçlar için kullanılır:

Sözleşme konusu mal veya hizmeti sağlayın.
İş ilişkisinin izlenmesi ve uygun olduğunda, siparişler ve / veya ürünlerin teslimatı ile ilgili ortaya çıkan herhangi bir sorun.
Satın alma ve/veya sözleşmenin imzalanması sırasında öngörülen hüküm ve koşullara uygunluk. Aynı şekilde, kişisel verileriniz aşağıda belirtilen amaçlar için kullanılabilir, bunların işlenmesini reddettiğinizi belirtmek için 5 günlük bir süreniz olduğu unutulmamalıdır:
Promosyonlarımızı duyurun
Sattığımız çeşitli makaleler, ürünler hakkında bilgi sağlamak
Yetkili makamların yasal gerekliliklerini karşılayın.
Kullanım, sınırlama ve ifşa:
Tüm kişisel veriler gizlilik kuralları çerçevesinde ele alınır, zira bunların sahibi olarak kullanım ve ifşanın sınırlandırılması hakkına sahip olduğunuz gibi, bu gizlilik bildiriminin sonunda bulunan belgede belirtilen prosedüre göre bunları geçerli kılabilecek onayınızı iptal etme hakkına da sahipsiniz.

ARCO Hakları (Erişim, Düzeltme, İptal ve İtiraz)
Elimizde bulunan kişisel verilerinize erişme, yanlış veya eksik olmaları halinde bunları düzeltme, bu gizlilik bildiriminde belirtilen amaçlardan herhangi biri için gerekli olmadıklarını düşündüğünüzde bunları iptal etme, bu gizlilik bildiriminin sonundaki belgede belirtilen prosedüre göre bunları geçerli kılabileceğiniz için işleme karşı çıkma hakkına sahipsiniz.

Veri aktarımı
Carlos Alberto Barraza López, kişisel verilerinizi “BarrazaCarlos” markası ile tanımlanan veya ilişkilendirilen bağlı kuruluşlarına veya iştiraklerine, ayrıca yasal ilişki içinde olduğu yetkili distribütörlere ve/veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarına ve ayrıca yukarıda belirtilen amaçlardan herhangi birine uymak için Ulusal veya Yabancı Üçüncü Taraflara aktarabilir. Üçüncü taraflar ve kişisel veri alıcıları, bu gizlilik bildiriminin hükümlerine uygun olarak Carlos Alberto Barraza López ile aynı yükümlülüklere ve/veya sorumluluklara sahiptir.

Kişisel verilerinizin aktarılmasını reddettiğinizi belirtmediğiniz takdirde, buna zımnen ve açıkça rıza gösterdiğiniz anlaşılacaktır. Kişisel verilerimin aktarılmasına izin vermiyorum.

Koruma
Kullanıcıların bir hizmet sözleşmesi yaparken veya çevrimiçi bir ürün satın alırken sağladıkları verilerin güvenliği ve gizliliği, Güvenli Yuva Katmanı (SSL) protokolü altında güvenli bir sunucu tarafından korunacaktır, öyle ki gönderilen veriler güvenliğinizi sağlamak için şifrelenerek iletilecektir. Korumalı bir ortamda olduğunuzu doğrulamak için, oturum açtığınızda gezinti çubuğunda bir S işareti göründüğünden emin olun. Örnek: https: // Ancak, her geçen gün daha güvenli araçlara sahip olunmasına rağmen, internet üzerinden gönderilen verilerin korunması yüzde 100 garanti edilemez, bu nedenle bir kez alındığında bilgilerin korunması için her şey yapılacaktır.

Kredi kartı numaranız ve şifreniz gibi önemli kişisel bilgilerinizin güvenli bir yerde saklanması ve kimseyle paylaşılmaması son derece önemlidir. Aynı şekilde, www.barrazacarlos.com adresinden alışverişlerinizi tamamladığınızda her zaman oturumunuzu sonlandırın ve tarayıcıyı kapatın, bu şekilde üçüncü tarafların kişisel bilgilerinizde değişiklik yapmasını ve adınıza sipariş vermesini engellemiş olursunuz. Bu, özellikle halka açık bir bilgisayarda geziniyorsanız önceliklidir.

Çerezlerin Kullanımı
Çerezler, bir web sayfasını ziyaret eden kişinin tarayıcısı aracılığıyla sabit diskinde depolanan bilgi parçalarıdır. Elektronik portala (www.barrazacarlos.com) erişen kullanıcıların tercihlerini belirlemek ve belirli davranışları veya faaliyetleri izlemek için kullanılırlar. Çerezler, kullanıcıların tanınmasını, seçtikleri bant genişliğinin tespit edilmesini, en önemli bilgilerin belirlenmesini, kitlenin büyüklüğünün hesaplanmasını ve bazı trafik parametrelerinin ölçülmesini sağlar.

Tarayıcınızı bunları silecek veya bir çerez yerleştirileceği zaman sizi bilgilendirecek veya bunları otomatik olarak engelleyecek şekilde ayarlayarak bilgisayarınızda bir çerez depolamak istemediğinizi seçmeniz mümkündür.

Elektronik bülten aboneliğinden çıkın
Elektronik bültene kayıtlı kullanıcılar haftada en fazla 4 e-posta alabilirler. Elektronik bültenimizi almayı durdurmak isteyen kullanıcılar, gelecekteki mesajları almamak için barrazacarlos.com tarafından gönderilen tüm elektronik bültenlere entegre edilmiş olan “Aboneliği İptal Et” bağlantısına tıklayabilirler.

Onayın Kabulü ve İptali
Kişisel verilerinizin belirlenen amaçlar doğrultusunda işlenmesine ve/veya aktarılmasına itirazınızı belirtmediğiniz takdirde, buna zımnen rıza gösterdiğiniz anlaşılacaktır. Aynı şekilde, bu gizlilik bildiriminin sonundaki belgede belirtilen prosedürü yerine getirmeniz gerektiğinden, bu bildirimde verilen izni istediğiniz zaman iptal edebileceğiniz konusunda bilgilendirilirsiniz.

Gizlilik Bildirimindeki Değişiklikler
Bu gizlilik bildirimi Carlos Alberto Barraza López tarafından herhangi bir zamanda değiştirilebilir ve söz konusu değişiklikler www.barrazacarlos.com web sitemiz aracılığıyla bildirilecektir.

Müşteri hizmetleri iletişim bilgileri
Tel. (633) 1212137

E-posta: [email protected]

Son güncelleme tarihi 04/06/2024

Otorite
Kullanıcı, kişisel verilerin korunmasına ilişkin haklarının ihlal edildiğini düşünürse, bu hakların kullanılmasını savunmak için ilgili makama başvurma hakkına sahiptir. Yetkili kurum Ulusal Şeffaflık, Bilgiye Erişim ve Kişisel Verilerin Korunması Enstitüsüdür (INAI), web sitesi: www.inai.org.mx.